Holnap december 6-a, jön a télapó 🙂 Gondolom már megvetted az apró ajándékokat, főleg, ha vannak gyerkőcök a családban. Ma éjszaka fogod kicsempészni nekik, hogy reggel rátalálhassanak, már biztosan te is izgulsz 🙂

Hát még a kis lurkók! De milyen ajándék, milyen meglepetés fogja várni őket a csizmájukban? Csokoládé, cukor, frutti, nyalóka? Azaz tömény cukor és színezéknek használt festékanyagok? Biztosan azt a képet akarod erősíteni benne, hogy mindez jó dolog, nagyszerű ajándék, és a hasznára válik? Biztosan el akarod ültetni benne ezeket a szokásokat? Tisztában vagy vele, hogy az élelmiszeripar egy csöppet sem aggódik a gyermekeid egészségéért?

Van egy másik lehetőség, amit találhat reggel. Sok kis apró, mézédes mandarin, földimogyoró, amit neki kell megpucolnia, esetleg egy apró kis ajándék, hiszen nem kell mindig mindennek a majszolásról szólnia.

Ez utóbbi kevésbé jó ajándék? Nem gondolom. Éppen ellenkezőleg. Lelked rajta, melyiket választod, nem akarlak kioktatni, csak felvázoltam két teljesen eltérő lehetőséget. Bárhogy is teszel, a gyerekek szívják magukba a szokásaidat, cselekedeteidet. Akár jók azok, akár rosszak.

Boldog Mikulást! 🙂

Hosszú és főleg aktív, betegségektől mentes életre vágysz? Szeretnéd elkerülni a nagyüzemi élelmiszeripar aljas átveréseit? Akkor szeretettel várunk téged is az izgalmas, házi feladatokkal teli lépésről-lépésre útmutatónkban, online gyakorlati programunkban.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük