13 éves koromban olvastam az első könyvet az egészséges táplálkozásról. Annyira megtetszett a téma, hogy megfogadtam, hogy innentől kezdve az olvasottak alapján fogok táplálkozni, és egyszer én is írok egy könyvet a témáról.

Azóta sok év eltelt, sok könyvet, cikket áttanulmányoztam, és nagyon sok mindent kipróbáltam magamon. Küldetésemnek tekintem, hogy mások is a mindennapi gyakorlatba ültessék az egészséges táplálkozás tudnivalóit, ezért elkezdtem írni egy könyvet. Végül úgy döntöttem, hogy egy aktívabb, gyakorlatiasabb anyagot fogok összeállítani, ezért felépítettem egy Magyarországon egyedülálló gyakorlati VIP programot, amely egy aktív, lépésről lépésre egészséges táplálkozás útmutató.

A weboldal elsődlegesen az egészséges táplálkozásra, étrendre koncentrál, de az is nagy haszonnal olvashatja a cikkeket, aki fogyni szeretne. A tartós fogyás véleményem szerint csak megfelelő étrend kialakításával érhető el, nem eseti, időszakos diétákkal.

Nagyon szívesen veszek bármilyen hozzászólást a cikkekhez, a kommunikációt a megadott kapcsolati email helyett elsősorban a weblapon a hozzászólásoknál szeretném folytatni, hogy másoknak is hasznára legyen az eszmecsere.

6 válaszok
 1. Britta
  Britta says:

  Szia! Én mostanában ráálltam a heti többszöri halfogyasztásra, s annak kapcsán kerültem ide. Mostanában busát és afrikai harcsát fogyasztottunk, de érdekel a többi halfajta is, amit meg is találtam itt. Igaz némelyiknek az ára borsosabb..de átszervezzük az étkezésünket, s egy rakás felesleges egészségtelen élelmiszert el lehet hagyni, s annak az árából megvehető. Két éve szembesültem azzal hogy akinek orvosi okból zsír és rostszegény diétát kell tartania, az igencsak bajban van… nehéz megtalálni az egyensúlyt az étkezésben.

  Válasz
 2. Gábor (admin)
  Gábor (admin) says:

  Szia Britta, örülök, hogy így látod a dolgokat, csak bíztatni tudlak. Én horgászni is járok rendszeresen, így mindig tele a hűtő hallal 🙂 Igen, vannak drága halfajták is, de figyelni kell az akciókat, és elsősorban a megfizethetőekre kell koncentrálni, hiszen azok úgyanúgy nagyon egészségesek. Én is úgy gondolom, hogy a sok egészségtelen élelmiszer kirekesztésével át lehet csoportosítani a kiadásokat, de azt is belátom, hogy akinek nagyon kevés telik ennivalóra, az nehéz helyzetben van sajnos, ha igazán egészségesen akar élni. Sok sikert és jó egészséget kívánok!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük