Nem olyan régen egy szórólapot találtam a postaládámban, amely felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon ritka az olyan „kéretlen küldemény”, amely ilyen hasznos, mint ez volt. Egy magyar vállalkozás magyar gazdák által előállított, frissen préselt gyümölcsleveket kínál méltányos áron. 5 és 3 literes kiszerelésben vannak gyümölcslevek, ha visszaosztom a literenkénti egységárral, akkor bizony az 5 literes kiszerelésű ízek odaverik az esetenként vizezett, hígított vagy sűrítményből készült 100%-os bolti gyümölcsleveket. Ha azokat a gyártó 100%-osnak nevezi, akkor méltán hívhatnánk ezt a terméket 101%-osnak 🙂

Már többféle ízt kipróbáltam, és elmondhatatlanul finomak.

Először meggylét vettem, elképesztően finom íze volt, és tele volt egész apró gyümölcs darálékkal. Sötétbordó a színe, és nagyon kellemesen édes ízű.

A kajsziléjük sem hasonlít a silány minőségű cukrozott bolti 25%-os sárgabarack léhez, egész sötétnarancssárga, már-már világosbarna színű, édes ízű.

Ezután feketeribizlit vettem, ennek olyan a színe, mint a céklának, enyhén savanykás-kesernyés ízű.

A szilva kellemesen édes ízű, világosbarna színű.

A bodzalé 3 literes kiszerelésben van, elég furcsa, már-már vacak ízű, de ezt a forgalmazó nem is titkolja 🙂 Elég sűrű, feketés bordó színe van. Esetleg meg lehet próbálni hígítani valamivel. Csak fanatikusoknak 🙂

A többiről is írok, amint kipróbáltam.

Én a piros gyümölcsleveket részesítem előnyben, rendkívül sok bennük a hasznos növényi színanyag (emiatt tartják a napi egy pohár bort egészségesnek, de szerintem százszor egészségesebb napi egy pohár meggylé vagy feketeribizlilé.)

Az alábbi gyümölcs- és zöldséglevek kaphatóak: őszibarack, alma, körte, kajszibarack, szilva, meggy, erdei gyümölcs, bodza, homoktövises alma, sütőtök, répa, cékla, almás fekete ribizli, piros ribizli, paradicsom. Tartódobozt is lehet venni, ebbe csak egyszer kell beruházni, utána kényelmesen tarthatjuk akár a konyhaszekrényen, akár máshol, csak alul kidugjuk a csapot, és már jön is a nektár, nagyon praktikus.

Semmilyen üzleti érdekeltségben nem állok ezzel a vállalkozással, nem ismerem a tulajdonosokat, azért ajánlom őket, mert nagyon jó minőségű egészséges terméket kínálnak reális áron.

Minden nagyobb városban vannak forgalmazók, én már heti „látogató” vagyok náluk a saját városomban 🙂

Amit még kifejezetten jó üzletnek tartok, ha visszaosztok egységtömegre, az a házi mézük, szintén magas minőség bolti ár alatti összegért.

Itt találsz a termékekről bővebb infót:

http://csaladellato.hu/

Hosszú és főleg aktív, betegségektől mentes életre vágysz? Szeretnéd elkerülni a nagyüzemi élelmiszeripar aljas átveréseit? Akkor szeretettel várunk téged is az izgalmas, házi feladatokkal teli lépésről-lépésre útmutatónkban, online gyakorlati programunkban.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük